Info Proiect


     Produsul ProTAXI este unul din produsele software aplicativ rezultat din eforturile proprii de cercetare-dezvoltare ale organizației. Larga aplicabilitate constatată in ultimii ani a atras atenția asupra necesității de a acționa intr-o manieră eficientă pentru a asigura produsului caracteristici adecvate pentru a face față efectelor evoluției socio-economice ale etapei pe care o parcurgem. In acest sens, se vor utiliza tehnici si metode avansate pentru inovarea produsului, rezultatul final al cercetării constituind un test pentru a se continua inovarea utilizând aceleași soluții si pentru alte produse cu largă utilizare realizate in organizație.


Obiective specifice ale proiectului


     Modernizarea funcţiunilor produsului (plăţi on-line, securizare acces şi integrare semnătură electronică, asistenţă la distanţă, integrare robot telefonic, notificări telefonice vocale si SMS) şi interfeţei utilizator (bazată web ; preluare automată de formulare bazată pe coduri de bară)Poza1

    

• Asigurarea extensibilității necesare completării funcțiunilor produsului

• Asigurarea elasticității necesare adaptării facile a produsului la diferite condiții specifice intâlnite in condițiile reale de implementare.

• Asigurarea unui grad ridicat de securizare a datelor gestionate, a prelucrărilor efectuate și a rezultatelor obținute.
 
• Asigurarea unor soluții de transfer electronic sigure a informațiilor intre organizațiile abilitate să gestioneze date din domeniu

 

 

 


Poza2

Poza3    

• Asigurarea unui nivel înalt de asistare a utilizării produsului prin mijloace moderne de instruire și asistare on-line.

• Asigurarea unor performanțe ridicate de procesare a volumelor mari de date prin utilizarea de tehnici de programare și soluții de optimizare avansate


     Dezvoltarea unui modul de plăţi on-line pentru taxe si impozite

 

 

INFORMEAZA-TE!

     Conţinutul acestui site nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României. Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi :

www.fonduri-eu.ro

LINKURI UTILE